Читај ми!

Ко је Венгеру украо Божић?

Фудбалери Саутемптона савладали су Арсенал са 4:0 у последњем мечу 18 кола Премијер лиге. "Тобџије" су победом могле до првог места на табели, али су Шејн Лонг и дружина спустили Венгера на земљу.

Арсенал је у понедељак савладао Манчестер сити са 2:1, у утакмици коју су многи назвали "дербијем сезоне", али су "тобџије" само пет дана касније показале зашто мало ко верује да могу до титуле.

Саутемптон је одиграо фантастичан меч, први после неког времена, а четири гола у мрежи Петера Чеха показују колико су "свеци" били надахнути на "боксинг деј".

Домаћи су повели већ у 19. минуту, када је Мартина снажним ударцем савладао чешког голмана. Тим резултатом се отишло на полувреме.

А онда, када се очекивало да ће Арсенал збити редове и стићи до игре и резултата, десило се сасвим супротно.

Саутемптон је био опаснији ривал, стварао шансе и, што је најбитније, постизао голове. Шејн Лонг је у 55. минуту дуплирао предност домаћих, да би Фонте у 69. минуту свима ставио до знања да бодови остају на "Сент Мерису.

Српски репрезентативац Душан Тадић ушао је у игру у 71. минуту. Прво је наместио шансу за Хуанмија, који попгађа стативу, али асистенција за Лонга није протраћена, па Ирац поставља коначан резултат на мечу - 4:0.

Арсенал је и поред пораза задржао друго место на табели Премијер лиге, са два бода заостатка у односу на Лестер и бодом предности у односу на Манчестер сити.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи