Читај ми!

Ван Гал: Имам подршку играча и управе

Тренер Манчестер јунајтеда Луј ван Гал рекао је да је његова екипа изгубила данашњи меч против Стоука јер се није усудила да игра свој фудбал. Имам подршку играча и управе, тврди холандски тренер.

"Изгубили смо утакмицу у првих 45 минута, јер се нисмо усудили да играмо наш фудбал. То је моја анализа. Разговарали смо на полувремену и других 45 минута је било много боље. Направили смо једну или две шансе, али мора да се погоди", рекао је Ван Гал за британске медије.

Манчестер јунајтед изгубио је на гостовању од Стоука са 0:2 у утакмици 18. кола Премијер лиге.

Пораз Јунајтеда на "боксинг деј" је трећи узастопни пораз у Премијер лиги, а четврти у свим такмичењима.

Манчестеру је, такође, ово била седма утакмица без победе у свим такмичењима, што је најлошији низ екипе са Олд Трафода још од осам везаних пораза из децембра 1989. и јануара 1990. године.

"Радим све што могу, али притисак ће бити све већи из утакмице у утакмицу. Морамо да решимо тај проблем... И ја сам део четири везана пораза, зато велики број људи гледа у мене. Морам да се носим с тим, али важније је да играчи морају да се носе с тим јер они су ти који играју", навео је Ван Гал.

Овај пораз би могао Луја ван Гала да кошта и отказа и поред тога што Холанђанину уговор са Јунајтедом истиче тек за 18 месеци.

Током утакмице навијачи на Британија стадиону скандирали Ван Галу: "Ујутру ћеш бити отпуштен".

"Имао сам подршку клуба све време, али данас смо изгубили, тако да је то нова ситуација. Осећам подршку играча и управе... Навијачи су разочарани, али то је логично након четири пораза", рекао је он.

Екипа Луја ван Гала је тренутно шеста на табели са 29 бодова, а у наредном колу Манчестер јунајтед дочекује Челси.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи