"Вучица" коначно показује зубе, преокрет Милана

Фудбалери Јувентуса наставили су серију одличних резултата, пошто су са 3:2 у гостима савладали Карпи. Рома коначно победила, боља од Ђенове 2:0. Победе Наполија и Фјорентине. Милан преокретом славио против Фросинонеа - 2:4. Лацио бољи од Интера, Милинковић-Савић "поцрвенео".

Јувентус је забележио седму узастопну победу и са 33 бода је други на табели италијанске Серије А. Карпи је претпоследњи са 10.

Карпи је у 17. колу повео преко Марка Боријела у 15. минуту, а Јувентус је преокренуо головима Марија Манџукића у 18. и 41. као и Пола Погбе у 50. минуту.

Коначан резултат поставио је Леонардо Бонучи аутоголом у 92. минуту.

Рома је са 2:0 головима Алесандра Флоренција у 42. и Садика Умара у 89. минуту на свом стадиону савладала Ђенову, иако је од 74. имала играча мање због искључења Едина Џека.

Српски фудбалер Дарко Лазовић играо је друго полувреме за госте.

Наполи је у гостима са 3:1 савладао Аталанту. Стрелци за победнички тим били су Марек Хамшик у 52. и Гонзало Игуаин у 62. и 85. минуту, док је погодак за домаћина постигао Алехандро Гомес у 54.

Фјорентина је код куће била боља од Кјева и победила 2:0 головима Николе Калинића у 20. и Јосипа Иличића у 32. минуту.

Сасуоло је остао на шестом месту на табели иако је играо 1:1 са последњепласираном Вероном у гостима. Серђо Флокари донео је Сасуолу предност у 35. минуту, а у 39. је изједначио Лука Тони.

Милан је преокретом дошао до три бода на гостовању Фросинонеу. Ћиофани је у 19. минуту донео предност домаћину, али је екипа Синише Михајловића у наставку преокренула резултат.

Прво је Абате поравнао у 50. минуту, а пет минута касније Бака донео предност. Алекс је увећао у 77. на 3:1, а домаћин је успео да унесе мало узбуђења када је у 84. минуту Диониси смањио на 3:2. Међутим, сваку наду домаћину, однео је Бонавентура голом у надокнади времена.

Сампдорија је са 2:0 савладала Палермо, головима Соријана и Давида Иван, док је Удинезе голом Перице савладао у гостима Торино са 1:0. 

У дерби мечу, уједно последњем мечу ове вечери, састали су се Интер и Лацио. Лидер првенства, против екипе из Рима, која се поштено мучи претходних седмица.

Лацио је рано дошао до предности, голом Кандреве у петом минуту. Интер је дошао до изједначења у другом делу игре, тачније у 61. минуту, када је прецизан био Икарди. 

Међутим, да сва три бода заврше у престоници Италије, побринуо се, још једном, Кандрева, голом у 87. минуту, након једанаестерца који није искористио.

У самом финишу меча, Фелипе Мело је искључен у Интеру, а неколико момената касније и српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару