Мирна недеља у Бундеслиги

Штутгарт и Вердер одиграли нерешено 1:1, док је Дармштат минималним резултатом савладао Франкфурт у 15. колу Бундеслиге.

Фудбалери Штутгарта и Вердера из Бремена одиграли су данас нерешено 1:1, у утакмици 15. кола Бундеслиге.

Домаћи Штутгарт је повео у 33. минуту голом Лукаса Рупа, на асистенцију српског фудбалера Филипа Костића, а бод Вереру донео је Ентони Уја голом у 71. минуту.

Штутгарт је прекинуио низ од три пораза и без победе је у последње четири утакмице, па је претпоследњи, 17. на табели са 11 бодова.

Вердер је прекинуо низ од два пораза и заузима 15. место на табели са 14 бодова.

Фудбалери Дармштата победили су у Франкфурту Ајнтрахт са 1:0 и прекинули низ од пет мечева без победе.

Једини гол у локалном дербију постигао је капитен Дармштата Ајтач Сулу у 30. минуту, када је после слободног ударца главом послао лопту у мрежу.

То је четврта првенствена победа Дармштата који сада има 18 бодова на 12. месту, док је Ајнтрахт 13. на табели са четири бода мање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи