Липи: Жељан сам фудбала, не иде ми се од куће

Познати италијански тренер Марчело Липи изјавио је да има велику жељу да преузме неки клуб на Апенинима, у данима када се прича да су Лацио и Рома заинтересовани за њега.

Управе римских клубова нису задовољне резултатима ове сезоне под вођством Рудија Гарсије и Стефана Пиолија, због чега се спекулише да се налазе пред отказом.

"Када сам се вратио из Кине, схватио сам да сам још увек жељан фудбала, али да немам намеру да будем далеко од куће. Хоћу да останем у фудбалу и још увек чекам праву понуду. Да заменим Гарсију или Пиолија? Одбијам да причам о тимовима који имају озбиљне тренере из респекта према њима", рекао је Липи за "Калчомеркато".

Липи од фебруара нема посао, када је напустио кинески Гвангжу Евергранде, са којим је три пута узастопно освајао титулу шампиона, али и Азијски куп и национални куп.

Овај 67-годишњи стручњак је током каријере водио Чезену, Јувентус, Аталанту, Наполи и Интер, а највећи успех остварио је 2006. године када је са селекцијом Италије освојио Светско првенство у Немачкој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи