Фудбалери Борца: Звезда нас је потценила

Борац из Чачка дао је пет голова Црвеној звезди на њеном стадиону, а играчи овог суперлигаша сматрају да се то делом догодило и због тога што су их београдски црвено-бели потценили.

Јунак историјског тријумфа чачанског Борца против Црвене звезде у осмини финала Купа Србије (5:1) Дарко Зорић рекао је да још није свестан шта се догодило на стадиону "Рајко Митић".

"Постигао сам три гола и имао две асистенције. На свакој од утакмица 'искочи' неко од играча, сада сам то био ја", рекао је Зорић агенцији Танјуг.

Ипак, према његовим речима колективна игра је најважнија, без обзира на то да ли се ради о првенству или Купу.

"Звезда нас је потценила, играла су три фудбалера која претходно нису имала завидну минутажу, а ја сматрам да је ово најбоља партија коју је Борац прузжо", навео је фудбалер који у Чачку игра на позајмици из грчког АЕК-а.

Још једну добру партију пружио је Филип Кнежевић, фудбалер Партизана на позајмици у Борцу.

"Нисмо ни сањали да ћемо постићи толико голова. Одиграли смо сјајан меч, а наш противник нас је вероватно мало потценио", рекао је он.

Кнежевић подсећа да Чачани играју сјајну сезону и додао да се сада окрећу првенственој утакмици против Јавора.

Капитен Стефан Живковић, који је изданак Звездине школе фудбала, рекао је да је екипа веровала да може да елиминише лидера Суперлиге.

"Веровали јесмо, али нисмо се баш надали овако високом резултату. Задовољни смо што смо прошли у наредну фазу такмичења. Звезда је првих 15 минута вршила притисак, кренула агресивно, међутим, након првог поготка који смо постигли све је било лакше", истакао је Живковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи