Читај ми!

Поражени, прегажени, понижени...

Чешка – Србија 4:1 (крај). Како је текла ова година за фудбалску репрезентацију Србије, тако се и завршила - још једним поразом. Чешка у потпуности декласирала "орлове", стручни штаб чека велики посао пред квалификације за Мундијал 2018. године.

Фудбалска репрезентација Србије одавно није изгледала тако бледо и беспомоћно, као ове вечери у Острави. Још једном је фудбалска јавност у Србији видела крах "српске школе фудбала" и, уколико судимо по игри против Чешке, не пише нам се добро.

А није почело тако страшно. Љајић и Тадић, уз минималну помоћ Митровића, покушавали су да угрозе гол Чешке, а ударац играча Интера дуго је био једини који су српски фудбалери упутили у гол домаћина.

Чешка није приказала врхунску представу, али је у овом тренутку много снажнија, што је битније и организованија репрезентација од српске.

Недопустиви пропусти у одбрани "орлова" доносили су Чесима прилике пред голом Стојковића, који се овога пута утопио у сивило српске фудбалске репрезентације.

Србија је забележила пети пораз у осам одиграних утакмица ове године, а уколико се нешто драстично не промени - ни наредна неће бити много боља.

Овако је протекао меч у Острави: 

22.22 - ГОЛ! Чеси нису чекали крај меча, већ су постигли још један погодак за 4:1.

Гол је постигао Захустел у самом финишу сусрета, за потпуни потпо фудбалске репрезентације Србије.

22.20 - Истекао је 90. минут меча, игра ће се још три минута надокнаде.

22.10 - ГОЛ! Ладислав Крејчи врло брзо враћа домаћој екипи два гола предности.

Велики пропусти у одбрани Србије, које Крејчи вешто користи и доноси, слободно се може рећи, победу свом тиму.

22.07 - ГОООООЛЛЛ! Србија стиже до поготка у 79. минуту!

Александар Коларов је извео слободан ударац, а Шкулетић се одлично снашао и проследио лопту у гол Чешке.

21.52 - ГОЛ! Томаш Нецид неумољиво изводи пенал, Чешка води 2:0 од 63. минута.

21.51 - Пенал за Чешку! Томовић је имао контакт са Пудилом, судија досудио најстрожу казну.

21.34 - Настављен је меч у Острави.

21.18 - Полувреме, Чешка - Србија 1:0.

21.10 - Неколико добрих напада имала је репрезентација Србије, али без резултата, чак и без конкретног ударца ка голу Чешке.

20.50 - ГОЛ! Чешка од 20. минута води голом капитена Сивока.

Први озбиљнији напад домаће екипе користи Сивок, који главом погађа гол Стојковића, после добро изведеног корнера Пудила.

20.30 - Почео је меч у Острави.

20.15 - Познати су састави. Србија: Стојковић, Томовић, Коларов, Ивановић, Душко Тошић, Матић, Миливојевић, Зоран Тошић, Љајић, Тадић, Митровић. Чешка: Вацлик, Пудил, Кадлец, Сивок, Кадерабек, Павелка, Дарида, Скалак, Дочкал, Шурал, Нецид.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи