Звезда и ЕПС, високи напон

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је, после искључења струје на стадиону црвено-белих, да неко покушава да дестабилизује тај клуб. Терзић: Струја мора да се плаћа. ЕПС: Звезда није поштовала договорено. У понедељак састанак две стране у Министарству рударства и енергетике. Струја поново укључена.

"Ништа ми није јасно. Црвена звезда има дуг, а тај дуг као да се вуче од оснивања клуба. Делује ми као да се неко шали са нама у овој ситуацији, која је веома добра. Неко очигледно жели да дестабилизује клуб, неко из ЕДБ-а. Не знам шта се крије иза тога, можда неки бандераш, али ми знамо како можемо сами да је укључимо", рекао је Божовић.

Фудбалском клубу Црвена звезда поново је искључена електрична енергија, непосредно пред конференцију за новинаре Божовића, па се тренер црвено-белих медијима обратио у свечаној ложи на западној трибини стадиона.

Ово је други пут ове недеље да Звезда остаје без струје. Претходно је струја искључена у понедељак због дуга од 39,9 милиона динара, а електрична енергија је укључена пошто је постигнут договор о репрограму и након уплате од 4,6 милиона динара.

Црвена звезда сутра од 18.00 дочекује Металац у утакмици 17. кола Супер лиге Србије, а новинаре је занимало да ли се у клубу размишља о промени термина због нестанка струје.

"Размишљамо тренутно само о Тесли и о његовим неискоришћеним патентима, јер је он одавно имао идеју да струју преноси бежично, па и ми сада размишљамо о томе – да крадемо са околних бандера... Овде је свашта могуће, овде многи воле да чачкају, можда би чак било најбоље да струја сутра нестане током утакмице, што би била велика брука, а онда да сви упалимо по једну свећу", рекао је он.

Звезда је у серији од 13 узастопних победа у првенству Србије.

"Нормално да се надамо наставку серије, јер се налазимо у доброј форми и добро играмо. Знамо да неће бити лако, јер је Металац против нас у првом делу првенства и против Партизана у претходном колу показао да није лак залогај", навео је Божовић.

"Наша серија већ дуго траје, али ће једном морати да се прекине. Када, не знам. Ипак ми играмо пред нашом публиком, атмосфера у екипи је добра, форма је добра и надамо се победи. Ми јесмо јачи на папиру, али то морамо да докажемо и на терену", додао је он.

Божовић је оценио да његовој екипи против Металца највећа опасност прети из прекида и контранапада.

"Металац има високе играче, који су опасни код прекида. Имају уигране акције, добро их изводе, али ми ћемо се максимално потрудити да то зауставимо и остваримо још једну победу у низу", рекао је Божовић.

Тренер Звезде је навео да нема проблема са повређеним играчима, осим од раније повређеног нападача Петра Орландића.

Црвена звезда је прва на табели Супер лиге са 44 бода, док је Металац 11. са 18 поена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи