Читај ми!

ФСС усвојио правилник о лиценцирању клубова

Одбор за хитна питања Фудбалског савеза Србије усвојио је данас нови Правилник о лиценцирању клубова за такмичења у организацији УЕФА, што је и била обавеза сваког националног савеза.

У складу са промењеним захтевима, у наредном периоду биће изабрана тела задужена за примену система лиценцирања.

На састанку у Старој Пазови извршене су одређене промене у изборним документима, у односу на она усвојена на претходној седници Одбора.

Извршене су промене у роковима за спровођење избора, а ближе су дефинисани одређени услови за кандидовање носилаца значајних функција у нижим организационим јединицама, наводи се на сајту ФСС.

Такође је одлучено да се фудбалским клубовима Рад и ОФК Београд пружи помоћ у циљу завршетка радова на подизању рефлектора на њиховим стадионима.

Тим београдским клубовима биће упућена помоћ као и свим осталима, што значи да ће им бити дато осветљење на сва четири рефлекторска стуба.

На данашњој седници усвојена је и одлука о потпису уговора са фирмом "БДО" око ревизије пословања клубова и ревизије пословања ФС Србије, агенције "Плави, плави" и Спортског центра ФСС. Реч је о продужетку сарадње са овом фирмом и испуњавању предвиђених законских обавеза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи