Читај ми!

Љајић: Нисмо слабији од Роме, желим тријумф

Фудбалер Интера Адем Љајић рекао је да никада неће заборавити период проведен у Роми, али да сада има намеру да победи тим за који је још увек везан уговором.

Српски везиста је управо из Роме дошао на позајмицу међу "неро-азуре" и сигурно ће имати додатни мотив за доказивање.

"Рома има веома добар тим, са многим квалитетним појединцима. Међутим, нисмо ништа слабији и желимо да их победимо. Било је тешко напустити Рим, али сада сам срећан у Интеру. За сада не размишљам о будућности", рекао је Љајић за Коријере дело спорт, а преноси Танјуг.

Љајић истиче да жали што са римским клубом није освојио Скудето за две сезоне на Олимпику.

"Доживео сам много лепих тренутака у Роми, можда најлепши ми је био гол против Лација у дербију. Имали смо јак састав и жалим што нисмо освојили титулу. Јувентус је био јачи, мора да се призна то", рекао је Љајић и издвојио Миралема Пјанића као лидера Роме.

Према његовим речима циљ Интера у овој сезони је повратак у Лигу шампиона.

"За сада нико не прича о Скудету, циљ нам је да играмо што је боље могуће. Свакако бисмо потписали да будемо у прве три екипе. Тренер Манчини очекује много од нас и верујем да га нећемо разочарати", закључио је Љајић.

Утакмица између Интера и Роме игра се у суботу од 20.45 на "Ђузепе Меаци".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи