Читај ми!

Клоп: Супер је Морињо... ако нисте судија или новинар

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да гаји велико поштовање према колеги из Челсија Жозеу Морињу. Како је рекао харизматични Немац, Морињо уме да буде јако пријатан - ако нисте новинар или судија.

Морињо се претходних недеља суочава са великим ударом критика због лоших резултата и 15. места на табели, а наредну утакмицу његов тим одиграће управо против Ливерпула.

"Пун сам поштовања према његовом раду, а уколико нисте судија или новинар, он може бити јако добар момак. Током утакмица смо обојица јако емотивни, али ми смо професионалци и све је у реду између нас. Током мог боравка у Немачкој смо понекад размењивали поруке и имам пуно поштовање за његов рад. Он је заиста добар", рекао је Клоп пред дуел Челсија и Ливерпула.

Клоп је током тренерске каријере водио Мајнц, док је најзапаженије резултате постигао са Борусијом из Дортмунда коју је преузео 2008. године и има освојене две шампионске титуле.

Утакмица између Челсија и Ливерпула на програму је у суботу од 13.45 сати на Стамфорд Бриџу. Према тврдњи енглеских (еминентних) медија, пораз „плаваца" значио би и дефинитиван растанак са Морињом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи