Читај ми!

"Грујић није на продају, титула и појачања у мислима"

Генерални директор Црвене звезде у оставци Звездан Терзић поручио је да клуб нема намеру да се одрекне Марка Грујића и поред великог интересовања за њега.

"Грујић није на продају. Многи ме зову и питају за Марка, али свима кажем исто, не желимо да га пустимо. У овом тренутку занима нас само шампионска титула. Он је један од најважнијих играча екипе и мора да остане до краја квалификација за Лигу шампиона, а можда и дуже", рекао је Терзић.

Он није желео да открије имена заинтересованих за младог везисту, али медији у Енглеској и Италији писали су да је Грујић на мети Манчестер јунајтеда, Челсија, Ајнтрахта из Франкфурта, Интера, као и да Сасуоло већ нуди 2,5 милиона евра.

Први оперативац црвено-белих потврдио је да клуб увелико ради на појачањима у зимском прелазном року.

"Фокус је на довођењу појачања, а не на одласцима. Пратимо и анализирамо интересантне играче, за сада је рано да причамо о именима", закључио је Терзић.

Фудбалери Црвене звезде налазе се на првом месту на табели Суперлиге са 41 бодом, чак 14 више од Борца и 16 од Партизана.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи