Читај ми!

Медији: Клоп у четвртак у Ливерпулу

Бивши тренер Борусије из Дортмунда Јирген Клоп у четвртак би требало да допутује у Ливерпул и потпише уговор са истоименим фудбалским клубом, преносе медији на Острву. Други велики кандидат Карло Анчелоти одбацио могућност да се ове сезоне врати фудбалу.

Клоп увелико преговара са власником Ливерпула Мајком Гордоном и извршним директором Јаном Ејром и могао би у четвртак да заврши преговоре и потпише уговор, пише британска штампа.

Ливерпул је за викенд отпустио тренера Брендана Роџерса због лоших резултата, а медији су спекулисали да би Роџерса на Енфилду могао да замени и бивши тренер Реал Мадрида и Челсија Карло Анчелоти, али је италијански тренер одбацио ту могућност извештавају британски медији, а преноси Бета.

"Уживам у одмору, али наравно желим да се вратим тренерском послу пошто је то моја страст. Желим добро да се одморим, али бићу спреман за следећу сезону", рекао је Анчелоти.

Клоп, који је освојио две шампионске титуле са Борусијом Дортмунд и играо финале Лиге шампиона 2013. године, рекао је да жели да ради у Енглеској.

Он је на крају прошле сезоне после седам година отишао из Борусије и узео годину дана одмора, али би могао да прекине паузу и потпише трогодишњи уговор са Ливерпулом.

Клоп је тражио да у стручни штаб доведе своје помоћнике из Дортмунда Жељка Бувача и Питера Кравица.

Легендарни фудбалер немачке репрезентације Франц Бекенбауер назвао је Клопа "једним од најбољих тренера света".

"Он је фантастичан, један од најбољих тренера на свету. Ливерпул је један од највећих светских клубова, па мислим да су Ливерпул и Клоп добра комбинација. Ако тај енглески клуб има шансу да доведе Јиргена Клопа, свакако би требало да је искористи", рекао је Бекенбауер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару