Читај ми!

Милинковић: Срећа је отишла преко гола

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је после пораза од Чукаричког да му се никад није десило било шта слично тој утакмици и нагласио да су сви у тиму желели најбоље, али да нису имали среће.

"Имали смо много кадровских проблема пред утакмицу. Последице меча у Немачкој су се осетиле и вечерас. Није помогло ни искључење, нису помогла ни два пенала. Никад ништа слично у каријери није ми се десило... Момци су желели најбоље, али срећа је отишла преко гола", рекао је Милинковић.

Партизан је имао играча више, а промашио је два пенала. На крају меча је Стефан Бабовић имао ружну расправу са делом публике на истоку, што није први пут.

"То дуже траје и свима нам то тешко пада. Знам колико Стефан воли клуб, знамо колико је желео да постигне пенал, али дођу и овакве вечери", рекао је Милинковић.

Партизан брани титулу, а већ заостаје 12 бодова за "вечитим" ривалом и лидером првенства Црвеном звездом.

"Не видим више смисао да понављам реченицу да има још много да се игра. Партизан је велики клуб и има обавезу да се до последњег кола бори за титулу. Велика је разлика између наших игара у Европи и првенству, а зашто је то тако... то је за дубљу анализу и није за овај моменат вечерас", рекао је Милинковић.

Фудбалер Партизана Петар Грбић преузео је на себе сву одговорност за пораз од Чукаричког, рекавши да је нарушио хијерархију када је одлучио да шутира први пенал, рекавши да је то урадио из велике жеље да се што пре врати у форму.

"Преузимам сву одговорност за овај пораз. Код нас се зна ко изводи пенале, а ко не. Ја сам преузео ту одговорност код првог пенала из жеље да се што боље вратим на терен и због самопоуздања. Овај пенал га сигурно није убио, али је Стефану сигурно било много теже и већи притисак да изведе други пенал. Мислим да би он постигао гол да је шутирао први пенал", рекао је Грбић новинарима.

Тренер Владан Милојевић, коме је ово била последња утакмица на клупи Чукаричког, честитао је својим играчима и захвалио им је на свему.

"Била је лепа утакмица, момци су одиграли веома добро свих 90 минута. Честитам им на великој победи. Није лако победити Партизан било где, а камоли на ЈНА. Веома сам поносан на њих, они су од мене направили ово што јесам и надам се да ће им ова победа донети крила за наставак првенства", рекао је Милојевић.

Он је новинарима казао да "остаје у фудбалу", али да не зна где ће радити. Милојевића су новинари питали и за два пенала и евентуалне судијске грешке, али он је то одбацио.

"Верујем у судије са нашим најбољим судијом Милорадом Мажићем на челу", рекао је Милојевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару