Читај ми!

Земљотрес у Челсију, Мурињо оплео по играчима!

Жозе Мурињо грми, нико није добар, сви морају да се поправе. Без длаке на језику брутално је искритиковао све играче. На удару су се нашли Бранислав Ивановић, Оскар, Аспиликуета, Немања Матић, Тери,... Све у циљу да продрма екипу која је прошле године освојила титулу.

Хемија тима је поремећена, очајни резултати екипе додатно су уздрмали самопоуздање тима, а кап која је прелила чашу горчине код Муриња био је пораз против порта у Лиги шампиона. Мурињео више није бирао речи оплео је по свима.

Оскар од почетка сезоне има проблема са Мурињом од како је овај млако реговао на Оскаров фантастичан погодак против Свонсија на отварању Премијер лиге, тако да ни сада нису изостале оштре критике на његов рачун. Аспиликуети је поручио да игра на том месту само зато што нема замену иначе би се преселио на клупу, а можда и на трибине.

Следећи на удару је био наш Бранислав Ивановић, за њега је „посебни" рекао да уколико се не поправи извесно је да ће завршити на клупи. Немањи Матићу је замерио да му је било потребно сувише контаката да би исконтролисао лопту.

На удару је био и Џон Тери иако је последње две утакмице преседео на клупи. Без обзира на његово непроцењиво искуство Тери погнуте главе каже да ће се изборити за своје место у срцу одбране.

Неки су избегли Мурињов гнев попут Фабрегаса и Косте. „Посебни" дефинитивно покушава да продрма свлачионицу и разбесни играче да покажу жар и жељу за борбом и докажу колико вреде. У среду, након што су играчи вратили из Порто, он их је позвао на састанак да се поново потврди свој ауторитет. Суштина његовог обраћања екипи био је да им каже да је уверен да и даље има њихову подршку, да је све под контролом док покушавају да се извуку из ове ситуације.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 11. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару