Читај ми!

ФК Црвена звезда: Избори за председника 11. октобра

Избори за председника Фудбалског клуба Црвена звезда одржаће ће се 11. октобра, потврђено је на сајту клуба. Гласање на стадиону "Рајко Митић" или електронским путем.

Како се наводи, право да гласају имаће сви чланови Црвене звезде који су обновили чланарину или се учланили најкасније до 4. августа ове године.

Рок за подношење кандидатура је 6. октобар, а то може да буде сваки члан клуба којег предложи Управни одбор, или најмање 500 чланова клуба.

"Кандидат за председника клуба мора да буде члан клуба најмање годину дана, угледан члан друштва, познат и поштован у професији којом се бави, не сме бити осуђиван за кривична дела и неопходно је да има искуства у руковођењу, односно да је угледан спортиста или спортски радник", наводи се на сајту црвено-белих.

Чланови ФК Црвена звезда своје право гласа моћи ће да остваре на бирачком месту на стадиону "Рајко Митић" или електронским путем. Сви чланови који желе да гласају електронским путем, морају да се пријаве служби за чланство ФК Црвена звезда најкасније до 8. октобра 2015. године.

Резултати избора биће објављени најкасније 24 сата од тренутка затварања бирачких места. Ово ће бити четврти избори за председника ФК Црвена звезда од увођења система чланства у клубу.

Одлука о расписивању избора донета је на седници Управног одбора 15. септембра, након притиска навијача после лоших резултата на старту сезоне и ремија против Радничког из Ниша (1:1).

Тада су оставке поднели скоро сви чланови Управног одбора, али није председник Светозар Мијаиловић.

Екипа Миодрага Божовића је после тога остварила седам тријумфа заредом, укључујући и вечити дерби, и налази се на првом месту на табели са 26 бодова, шест више од другопласираног Јавора и 10 од Партизана.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару