Читај ми!

Јувентус коначно славио, Интер не стаје, Наполи декласирао Лацио

Јувентус стигао до прве победе у првенству у четвртом колу. Стара дама боља од Ђенова, после црвеног картона за домаћи тим и једног јако необичног пенала Пола Погбе. Рома ремизирала са Сасуолом, Франческо Тоти постигао 300. гол за свој једини клуб. Интер савладао Кјево, "неразури" стигли до четвртог тријумфа у сезони. Фудбалери Наполија савладали су на домаћем терену екипу Лација са 5:0, у последњој утакмици кола.

Фудбалери Јувентуса уписали су прву победу у новој сезони Серије А, пошто су у гостима савладали Ђенову са 2:0 у утакмици четвртог кола.

Јувентус је повео аутоголом Еугенија Ламане у 37. минуту, а да ствари буду још горе за домаћу екипу побринуо се Армандо Ици, који је у 44. минуту зарадио други жути, то јест црвени картон.

Прву победу шампиона Италије у сезони потврдио је Пол Погба, који је у 60. минуту био сигуран извођач једног јако необичног једанаестерца.

Рома и Сасуоло су одиграли нерешено 2:2. Сасуоло је повео голом Грогоира Дефрела у 22. минуту, али је изједначење "вучици" донео капитен Франческо Тоти у 36. минуту. Ово је 300. Тотијев гол у једином дресу који је икада носио.

Међутим, само девет мунута касније, Матео Политано је поново довео госте у вођство. На самом почетку другог полувремена, у 49. минуту Мохамед Салах је затресао мрежу Сасуола, за, како ће се на крају испоставити, коначних 2:2.

У осталим мечевима Аталанта и Верона су одиграле нерешено 1:1, Торино је са 2:0 савладао Сампдорију, док је Болоња на свом терену била боља од Фрозинонеа са 1:0. Раније у недељу Интер је у гостима победио Кјево са 1:0, чиме је стигао до своје четврте победе у шамионату.

Наполитанци су декласирали Римљане и на ефектан начин остварили прву победу ове сезоне. Успех је најављен са два гола у првом полувремену, домаћин није попуштао ни у наставку и на крају са још три поготка потврдио убедљив тријумф.

Лацио је претрпео други пораз, а у његовом тиму српски дефанзивац Душан Баста одиграо је цео меч, Сергеј Милинковић-Савић друго полувреме, а нападач Филип Ђорђевић ушао је у игру у 74. минуту.

Фиорентина је у гостима савладала новајлију Карпи са 1:0, а победи за треће место на табели допринео је и српски дефанзивац Ненад Томовић, који је одиграо целу утакмицу.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару