Читај ми!

Рајковић: Надам се прилици да наступим за репрезентацију

Голман репрезентације Србије Предраг Рајковић рекао је да се нада да ће се наметнути селектору Радовану Ћурчићу и да ће добити прилику да заигра у квалификацијама за Европско првенство на утакмици против Јерменије.

"Надам се да ћу добити прилику да заиграм. На мени је да се трудим и наметнем селектору. Спреман сам у сваком случају за национални тим... Немам проблема с тим", рекао је Рајковић новинарима у Старој Пазови на окупљану репрезентације.

Србија ће у петак од 20.45 у Новом Саду дочекати Јерменију у утакмици шестог кола Групе И квалификација за Европско првенство. Репрезентација је последња у квалификационој Групи И и нема шансе да се пласира на Европско првенство у Француској.

Три дана после тога, селекцију Радована Ћурчића очекује и пријатељски меч са Француском у Бордоу.

Он је додао да је мотив репрезентације да се до краја квалификација национална селекција што боље уигра.

"Покушаћемо да се уиграмо за квалификације за Светско првенство у Русији. Дај боже да ја будем нека врста талије, тачније моје појављивање на жребу за квалфикационе групе у Санкт Петербургу и да ћемо на крају учествовати на Мундијалу 2018. године", рекао је Рајковић.

Рајковић је у суботу потписао петогодишњи уговор са Макабијем из Тел Авива, а бивши голман Црвене звезде је већ у недељу дебитовао за израелску екипу.

"Задовољан сам дебијем. Битно је да смо добили (Хапоел Бер Шеву). Тешка је утакмица била, али победа је победа. Знао сам да ћу добити прилику да заиграм, пошто је спортски директор звао мог менаџера да пожуримо са потписивањем уговора", рекао је Рајковић.

На питање новинара да упореди српски и израелски фудбал, Рајковић је рекао да нема велике разлике.

"Нема посебно велике разлике. У Израелу се игра само много брже, али ниво није виши. Тактички смо ми овде много обученији", казао је 20-годишњи голман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару