Арсенал и Ливерпул, сјајна представа без голова

Није било победника, није било ни голова - али било је сјајно. Арсенал и Ливерпул су затворили треће коло Премијер лиге на сјајан начин, одигравши предивну утакмицу. Сама чињеница да су виђена 34 ударца у гол (14 у оквир) показује колико је интересантно било на Емирејтсу.

Фудбалери Арсенала и Ливерпула играли су у Лондону 0:0, у последњој утакмици трећег кола Премијер лиге.

Ливерпул је трећи на табели енглеског првенства са седам бодова, три више од деветопласираног Арсенала.

Иако није било голова, утакмица је била изразито занимљива, а обе екипе су имале велики број изгледних прилика за погодак.

Ливерпул је био бољи и конкрентнији у првом полувремену, али је шутеве Кристијана Бентекеа, Џејмса Милнера и Роберта Фирмина одлично бранио Петр Чех. Филип Кутињо погодио је пречку и стативу.

Најбољу прилику за Арсенал имао је Алексис Санчес у другом полувремену, када је погодио стативу. Лондонски клуб је до гола могао и у самом финишу, али је Симон Мињоле одбранио добар шут из даљине Алекса Чембрлена. Не смемо изоставити ни сјајну прилику коју је пропустио Оливије Жиру.

Српски фудбалер Лазар Марковић није био у саставу Ливерпула.

Одиграно јуче: Евертон - Манчестер Сити 0:2, Вотфорд - Саутемптон 0:0, Вест Бромвич Албион - челси 2:3.

Одиграно у суботу: Кристал Палас - Астон Вила 2:1, Лестер - Тотенхем 1:1, Манчестер Јунајтед - Њукасл 0:0, Норич - Стоук 1:1, Сандерленд - Свонси 1:1, Вестхем - Борнмут 3:4.

Табела: Манчестер Сити 9 бодова, Лестер, Ливерпул и Манчестер Јунајтед по 7, Кристал Палас 6, Свонси 5, Евертон, Норич, Арсенал и Челси по 4...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи