Божовић: Требало би да будемо задовољни бодовима

Миодраг Божовић задовољан победом његове Црвене звезде над Јавором, али не у потпуности игром његовог тима.

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић задовољан је победом над Јавором, али не потпуно и игром својих фудбалера.

"Играли смо брзо, онолико колико нам је Јавор дозвољавао, нисмо могли брже, али би требало да будемо задовољни освојеним бовома. Јавор је показао да до сада није био случајно лидер", рекао је Божовић новинарима после утакмице.

Звезда је на свом терену победила Јавор са 1:0 у седмом колу Супер лиге Србије и тако од ивањичког клуба преузела прво место на табели.

"Јавор је имао озбиљну прилику на почетку и ко зна шта би било да је то искористио. Ми смо повели, али после тога нисмо искористили бројне шансе. Последњих 10 минута смо били уплашени неког случајног гола противника и играли смо слабо, али је најважније да смо победили и преузели прво место", рекао је тренер црвено-белих.

На позицији левог бека за Звезду је играо Михаило Ристић, а Божовић је истакао да је задовољан његовом партијом на тој позицији.

"Ристић је одиграо изванредно и показао да на њега можемо озбиљно да рачунамо на тој позицији, иако он није најсрећнији када ту игра, што је његов проблем јер се добро сналази", навео је Божовић.

Тренер Јавора Александар Јањић рекао је да је Звезда заслужено победила.

"Публика је имала шта да види, иако је дат само један гол. Утакмица је била добра и не могу ништа да замерим својим играчима", рекао је Јањић.

У наредном колу Црвена звезда гостује против Младости, док Јавор дочекује Раднички из Ниша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи