Ван Гал: Нападач? Не треба нама нападач...

Менаџер Манчестер Јунајтеда Луј ван Гал изјавио је да његовом тиму није потребно појачање у нападу, упркос томе што је постигао само два гола у прва три кола Премијер лиге.

Једини играч Јунајтеда који се у првенству до сада уписао у стрелце је Аднан Јанузај на гостовању Астон Вили. Поред тога, дефанзивац дефанзивац Тотенхема Кајл Вокер аутоголом је донео победу „црвеним ђаволима", док је меч са Њукаслом завршен без голова.

"Да ли нам је потребан нови нападач? Не, у све три утакмице на старту сезоне били смо бољи тим. Руни је дао гол, али је поништен и нисам сигуран да ли су судије биле у праву, али не кривим их јер немају лак посао. Нисмо били награђени голом против Њукасла, играли смо добро, али нисмо искористили шансе", рекао је ван Гал, а преноси Би-Би-Си.

Последњи нападач Јунајтеда који је успео да постигне гол у Премијер лиги јесте Вејн Руни, али то се збило 4. априла на мечу против Астон Виле на Олд Трафорду.

Ван Гал је недавно био близу трансфера Педра из Барселоне, али је играч на крају одлучио да пређе у Челси. Наравно, Педро није класичан нападач и као такав није одговор на овај проблем.

Манчестер Јунајтед је у овом прелазном року потрошио 62 милиона фунти на Моргана Шнајдерлина, Бастијана Швајнштајгера, Мемфиса Депаја и Матеа Дармијана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи