Читај ми!

Динамо и Скендербег, ко више хвали кога?

Тренер фудбалера Динама из Загреба Зоран Мамић рекао је да је пласман његове екипе у Лигу шампиона "жеља, а не императив". "Бићемо спремни", изјавио тренер Скендербега Мирел Јоса.

Загребачки Динамо је данас на жребу у Ниону за противника у баражу за пласман у Лигу шампиона добио албанског првака екипу Скендербег.

"Зашто би био императив? Ја бих налгасио да је то императив кад бих сам могао да одлучујем о томе. Тамо имаш противнике који исто тако тренирају, труде се, раде за то, живе за то. Жеља јесте, али императив - не", рекао је тренер Динама већ више пута изговорену реченицу кад је у питању пласман у једну од група Лиге шампиона.

Иако је Скендербег на папиру био један од најбољих избора за Динамо, Мамић је о ривалу имао само речи хвале, преноси Хина.

"Респект према противнику који се убедљиво пласирао даље са две победе над екипом која је избацила Лудогорец. Имају квалитет, у свом менталитету и карактеру имају тај фанатизам. То је сигурно врло незгодан противник и врло тежак", истакао је тренер хрватског првака.

Мамић је навео да ће подробније информације о албанској екипи тек сада почети да скупља.

"Пратили смо их мало кроз квалификације, али тек ћемо сад почети да гледамо њихове утакмице. Нажалост, њихово првенство почиње тек после наше прве утакмице. Немамо превише прилике да их видимо, осим на видеу, а уживо само у Суперкупу", рекао је Мамић.

На питање је ли задовољан жребом, одговорио је: "То ћемо видети након друге утакмице".

Из албанског клуба, који први пут има прилику да се бори се за пласман у групну фазу Лиге шампиона, поручили су да нису аутсајдери.

"Динамо је снажан и врло искусан супарник. У овој фази такмичења свака екипа је способна да се бори против било кога. Бићемо спремни", изјавио је за сајт Уефе тренер Скендербега Мирел Јоса.

Скендербег и Динамо ће прву утакмицу играти 19. августа у Елбасан Арени, док је реванш на Максимиру 25. августа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи