Читај ми!

Божовић: Спреман сам да одем, али то није културно

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић оптужио је медије за одлазак неколико чланова управе и поручио да екипа победама мора да смири ситуацију у клубу.

Према његовим речима, предстојећа утакмица против Вождовца у четвртом колу Суперлиге Србије једна је од најважнијих у сезони.

"Очекује нас можда један од најважнијих мечева у сезони, због два ремија заредом. Отишли су људи који су овде радили, захваљујући и медијима. Хтели сте главе и крв, то сте и добили! Надам се да ћемо бележити добре резултате како би медији престали са тиме. Пси лају, каравани пролазе", рекао је Божовић на конференцији за медије на Стадиону "Рајко Митић".

Он је поручио да играчи морају да одговоре и крену са победама.

"Екипа има квалитет, али је врло млада, потребно је време да почне да игра и побеђује. Познато је да нисмо имали времена за уигравање, али верујем да ће све доћи на своје. Кривица за лоше игре је моја, испали смо од Кајрата, који је много бољи тим од нас", навео је Божовић.

Божовић је изјавио да би у наредном периоду могао да тужи поједине медије.

"Нисам оптужио медије за све, али има велике кривице. Само добрим играма и победама може да се престане са тим. Неће Звезда пропасти, она је синоним Србије и могу да се радују многи, али последњи се најслађе смеје", поручио је тренер црвено-белих.

Божовић је рекао да је спреман да напусти црвено-беле, али да то не би било коректно са његове стране.

"Оставку сам понудио, међутим, после свега што се десило немам права да одем, али сам спреман. У овом моменту није лепо ни културно да одем. Много ми значи подршка навијача", поручио је Божовић и додао да клуб нормално функционише и поред оставки чланова Управног одбора.

Утакмица четвртог кола Суперлиге Србије између Вождовца и Црвене звезде игра се у недељу од 17 сати на стадиону Обилића на Врачару.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи