Читај ми!

Воша против Викторије Плзењ за пласман у Лигу Европе

Фудбалери Војводине играће у плеј-офу за пласман у Лигу Европе против чешке Викторије из Плзења, одлучено је жребом у Ниону. Војводина ће прву утакмицу играти у Чешкој.

Прве утакмице биће одигране 20. августа, а реванши су на програму седам дана касније.

Тренер Војводине Златомир Загорчић рекао је да је Викторија Плзењ била најбољи избор на данашњем жребу, али да његови фудбалери ниједну екипу не смеју да потцене.

"С обзиром на то ко су били потенцијални противници... не смемо никога да потценимо, али од свих могућих противника, потајно смо се надали да ћемо извући баш Викторију", рекао је Загорчић.

Викторија је у трећем колу Лиге шампиона елиминисана од израелског Макабија из Тел Авива, на чијој клупи седи српски тренер Славиша Јокановић.

Загорчић је казао да ће то бити од велике користи новосадском клубу.

"Јокановић их је избацио са Макабијем па ћемо од њега имати потпуне информације о њиховој снази", навео је тренер Војводине.

Војводина ће бити гост у првој утакмици 20. августа у Чешкој, док ће реванш бити седам дана касније у Новом Саду.

"Када погледамо уназад, Сампдорију смо у гостима добили са 4:0, па смо у реваншу код куће изгубили од те фантастичне екипе. То што ћемо бити домаћини у реваншу ништа посебно не мора да значи, али генерално је предност", рекао је Загорчић. Он је казао да припреме за те дуеле почињу одмах, али да екипа не сме да се опусти, јер ће у међувремену одиграти три првенствне утакмице.

"Мораћемо да извучемо максимум из предстојеће три првенствене утакмице. Ритам играња у четвртак па у недељу је много напоран, тако да не сме да буде опуштања", казао је Загорчић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи