Венгер има више од 200 милиона фунти за трансфере

Арсен Венгер има на располагању више од 200 милиона евра за трансфере, открио је директор Арсенала Филип Херис. Осим Месија и Роналда, Венгер може да купи било којег играча, рекао је Херис.

Директор Арсенала лорд Филип Херис открио је да менаџер тог клуба Арсен Венгер има на располагању више 200 милиона фунти за транфере и да "може да купи скоро сваког фудбалера на свету".

"Били смо тесни са новцем откако смо се преселили на нови стадион, али сада можемо да будемо слободнији. Можемо да изађемо на тржиште и највероватније купимо сваког фудбалера, осим некилоцине оних који не могу да се плате, као што су Лионел Меси и Кристијано Роналдо", рекао је лорд Херис за Дејли Мејл.

"У банци је више од 200 милиона фунти за трансфере. Не планирамо да доводимо никога, осим ако Венгер не пронађе супер-звезде као што су Месут Озил и Алексис Санчес. Он тражи такве, али нема много слободних", додао је он.

Венгер је у среду изјавио да је Арсенал претходних година био у "немогућој" ситуацији у борби за титулу у Премијер лиги, али да је уверен да су се сада ствари промениле и да његова екипа може да се бори за врх.

На клуб је финансијски утицао прелазак са стадиона Хајбери на Емирејтс, а екипу су напустили Робин ван Перси, Самир Насри и Сеск Фабрегас.

Челси, Манчестер јунатед и Манчестер сити много троше на трансфере, али је Арсенал, после стабилизације и преласка на нови стадион, успео да направи два велика трансфера, Озила је платио 42 милиона фунти 2013. године, а Санчеса 35 милиона фунти прошлог лета.

Венгер жели да сачека последње дане летњег прелазног рока и пошаље понуду Реал Мадриду за нападача Карима Бензему, иако је његов агент рекао да француски фудбалер неће напустити Сантјаго Бернабеу.

"Добили смо списак играча које Венгер жели. На списку је и нападач, али нећу вам рећи о коме се ради. Да би се то остварило други клуб мора да жели да га прода, али мислим да он жели да дође. Ако Венгер жели тог играча, ми можемо да га купимо. Осим Месија и Роналда, Венгер може да купи било којег играча. Вероватно ћемо морати да оборимо клупски рекорд да бисмо довели играча којег жели", рекао је лорд Херис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи