Звездаши са оптимизмом отпутовали у далеки Казахстан

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су у Казахстан где их очекује реванш утакмица првог кола квалификација за Лигу Европа против Каирата. Немамо шта да изгубимо и велики сам оптимиста, поручио је млади Михајло Ристић.

Црвено-бели су за Алмати отпутовали чартером, а лет ће трајати око седам сати пошто ће авион слетети у Баку да допуни гориво. Авион је требало да полети у 12.00, али је полазак каснио 45 минута.

У првом мечу, одиграном прошле недеље у Београду, Каират је славио са 2:0.

Фудбалер Звезде Михаило Ристић рекао је да његова екипа нема шта да изгуби у Аламтију.

"Нисмо смели себи да допустимо онакав резултат из прве утакмице, али ћемо дати све од себе у ревашу. Немамо шта да изгубимо и велики сам оптимиста", рекао Ристић новинарима аеродрому "Никола Тесла". 

Он је оценио да Каират у првој утакмици није показао да је бољи од Звезде.

"Њихова једина предност је што су физички спремнији од нас, али мислим да је квалитет на нашој страни", казао је Ристић.

Везни фудбалер Звезде је навео да његовој екипи много значи "безрезервна подршка навијача", који су у великом броју присуствовали тренингу екипе у уторак.

Тренер Звезде Миодраг Божовић на пут је повео следеће играче:

Голмани: Предраг Рајковић и Дамир Кахриман,

Одбрамбени играчи: Вукашин Јовановић, Марко Петковић, Зоран Рендулић, Мамабу Мбођ, Милош Цветковић, Душан Анђелковић,

Везни играчи: Александар Ковачевић, Саша Стојановић, Идан Веред, Джошуа Паркер, Михаило Ристић, Ненад Гаврић, Александар Катаи, Вукан Савићевић, Марко Грујић,

Нападачи: Лука Јовић и Петар Орландић.

Пут Казахстана кренули су и председник Звезде Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић, спортски директор Блажо Раосављевић и други.

Реванш утакмица првог кола квалификација за Лигу Европа између Црвене звезде и Каирата игра се у четвртак од 16.00 по средњеевропском времену у Алматију.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару