Партизан представио Фабрисија

Бразилац Фабрисио, четврто појачање Партизана, представљен у Хумској. Штопер је дошао на позајмицу од годину дана из друголигаша Брагантина, а Партизан има опцију да откупи уговор. Верујем да ће нам донети доста позитивне енергије, рекао је Зоран Милинковић.

Фудбалски клуб Партизан представио је четврто појачање у летњем прелазном року, Бразилца Фабрисија Силву Дорнеласа.

"Први утисци су одлични. Надам се да ћу помоћи да напредују и да ће моје игре помоћи да се направе сјајну резултати", рекао је Дорнелас новинарима на стадиону Партизана.

Дорнелас је у црно-беле дошао на позајмицу од годину дана из бразилског друголигаша Брагантина и игра на позицији штопера.

Партизан ће након истека позајмице имати опцију да откупи уговор 25-годишњег дефанзивца.

Новинаре је занимало да ли он познаје бившег Жуку, рекао је да га не зна лично, али да зна да је он "довео Партизан у Бразил".

Фабрисио ће у Партизану носити дрес са бројем 44.

Омладинске репрезентације Србије и Бразила играће у финалу Светског првенства за играче до 20 година на Новом Зеланду у суботу, а на новинарску констатацију да ли је свестан да ће на Тари бити једини који ће навијати за Бразил он је рекао: "Све је то супер, али ми ћемо на крају победити".

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да верује да су црно-бели ангажовали квалитетног играча.

"Верујем да смо ангажовали играча који је ће донети квалитет и стабилност у задњу линију. Реч је о штоперу, изарзитом левоногом играчу, који може да игра на више позиција. Верујем да ће нам донети доста позитивне енергије. Он је играо не само за младу репрезентацију Бразила, већ је био и правак Бразила са Фламенгом. Играо је заједно са Рамбом Петковићем. Реч је о младом играчу, који има много искуства и надам се да ће нам помоћи и постати љубимац гробара", објаснио је Милинковић.

Он је додао да би Фабрисију требало помоћи у адаптацији и рекао да се нада да ће "језичка баријера успешно бити преброђена", и додао да ће Фабрисио бити један од кандидата да замени Николу Дринчића код извођења прекида.

Када је реч о прелазном року, Милинковић је рекао да је он тек почео и да се нада да ће неке "започете ствари ускоро бити приведене крају".

На питање новинара да ли ће му бити проблем да поново долази са припрема на Тари, уколико се за неколико дана буде организовала промоција још једног Бразилца - Габријела Маркињоса, он је навео да то није никакав проблем и да верује да ће тај посао ускоро бити завршен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару