Сити жуди за Стерлингом, овај "умире од смеха"

Манчестер ситију су очајнички потребни енглески играчи, ако ни због чега другог, онда због квоте коју прописује финансијски фер-плеј. Међутим, Ливерпул ће одбити и другу понуду "грађана" за Рахима Стерлинга, пренели су у четвртак британски медији. Оно што такође ови медији преносе јесте нови скандал младог фудбалера са удисањем азотсубоксида, познатог и као "гас за смејање".

Ливерпул је прошле недеље одбио понуду Ситија од 25 милиона фунти за 20-годишњег нападача, јуче је послао побољшану понуду вредну 40 милиона, али ће је клуб са Енфилда одбити, пренео је Скај Спортс.

Такође, за Стерлинга је заинтересован и Челси, али управа тог клуба се не слаже са проценом Ливерпула да Стерлинг вреди око 50 милиона фунти.

Стерлинг је на крају сезоне одбио да потпише дугорочни уговор са Ливерпулом, а за њега су заинтересовани бројни европски клубови.

Ливерпул је у више наврата навео да не намерава да прода Стерлинга, а тренер "црвених" Брендан Роџерс рекао је да очекује да ће нападач остати до краја уговора, који истиче за две године.

Разлог због кога су енглески клубови толико запели за младог Стерлинга, осим оних очигледних који се тичу његовог талента, јесте чињеница да, у складу са финансијским фер-плејом, постоји квота домаћих играча који они морају да испоштују. А, квалитетни енглески фудбалери су ређи него што се да помислити на прву лопту...

И, док се све ово дешава, таблоид "Сан" је дошао у посед материјала који показује како Стерлинг конзумира, односно удише азотсубоксид, супстанцу коју је нелегално продавати млађима од 18 година, баш због бојазњи њене злоупотребе.

Ово је други пут да је Стерлинг "ухваћен" у овој активности која, иако није стриктно противзаконита, није ни најмање похвална или охрабрујућа, посебно ако говоримо о једном професионалном спортисти.

Све се дешавало на јахти на Ибици, наводно непосредно након утакмице између Словеније и Енглеске.

Азотсубоксид је гас који опушта, ствара осећај еуфорије и, више од ичега, изазива смех код оних који га користе. Отус и надимак „гас за смејање". Иако номинално легалан, због своје употребе у разним индустријама, његово коришћење на овај начин може имати много последица по удравље појединца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару