Аргентински фудбалер преминуо на терену

Аргентински фудбалер Кристијан Гомез преминуо је на утакмици свог клуба Атлетико Паране и Боке Унидаса.Гомез је други фудбалер у Аргентини који је преминуо у последњих 10 дана, пошто је Емануел Ортега издахнуо након што је после дуела са противничким играчем ударио главом о бетонски зид.

Како преноси тамошњи магазин Оле, Гомез се на јучерашњем мечу аргентинске друге лиге срушио на терену, после чега доктори нису успели да га врате у живот.

"Покушали смо да га оживимо, али је преминуо на путу ка болници", рекао је доктор Боке Мигел Даре.

Гомез је други фудбалер у Аргентини који је преминуо у последњих 10 дана, пошто је Емануел Ортега издахнуо након што је после дуела са противничким играчем ударио главом о бетонски зид.

Двадесетседмогодишњи Гомез је целу каријеру провео у домовини, а играо је за нижелигаше Хулио Рафаелу, Депортиво Арменио и Спортиво Патрију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи