Читај ми!

Свонси срушио Арсенал на Емиратима

Тим Арсена Венгера поражен је на домаћем терену од екипе Свонсија са 1:0 и сада су довели у питање директан пласман у Лигу шампиона.

Арсенал са утакмицом мање бежи на табели само два бода четвртопласираном Манчестер Јунајтеду, који је у суботу славио против Кристал Паласа (2:1).

У последњој утакмици 36. кола Премијер лиге Велшани су пружили веома добру партију и заслужено славили против фаворита, а гол одлуке постигао је Бафетимби Гомис у самој завршници.

Свонси је тако и други пут ове сезоне срушио лондонске "тобџије", након што је у новембру код куће после преокрета победио са 2:1, такође одлучујућим голом Гомиса.

Поред француског нападача, јунак вечерашњег тријумфа Велшана на Емиратима био је бивши голман Арсенала Лукаш Фабијански, који се истакао сјајним интервенцијама.

Свонси је неочекиваним успехом повећао шансе у борби за пласман у Лигу Европе.

Арсенал - Свонси 0:1 (Гомис 85)
Недеља: Челси - Ливерпул 1:1, Манчестер Сити - Квинс Парк Ренџерс 6:0.
Одиграно у суботу: Кристал Палас - Манчестер Јунајтед 1:2, Њукасл - ВБА 1:1, Стоук - Тотенхем 3:0, Лестер - Саутемптон 2:0, Хал - Барнли 0:1, Астон Вила - Вестхем 1:0, Евертон - Сандерленд 0:2.

Табела: Челси 84 бода, Манчестер Сити 73, Арсенал 70, Манчестер Јунајтед 68, Ливерпул 62, Тотенхем 58, Саутемптон 57, Свонси 56, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи