Читај ми!

Мијатовић: Верујем у Анчелотија!

Легенда Реал Мадрида и некадашњи југословенски репрезентативац Предраг Мијатовић рекао је да верује да његов некадашњи клуб може да освоји титулу првака Шпаније, а оценио је и да би тренер Карло Анчелоти могао да одведе екипу до трофеја у Лиги шампиона.

Реал је у првенству пре овог викенда заостајао два бода за Барселоном на првом месту, што је слична ситуација као 2007. године, када је Мијатовић био спортски директор. Новинари шпанског Аса питали су Мијатовића да упореди те сезоне и предвиди резултате до краја, што је он и учинио.

"Тадашња ситуација била је слична садашњој. Реал мора да стисне зубе, буде чврст, заборави на нервозу и одигра последње мечеве. Мораће да сачекају да виде шта ће Барса да уради. Лоше је што не зависе од себе, али смо до сада виђали толико изненађења у фудбалу да сам сигуран да ће Барса 'кикснути'", пренео је овај лист Мијатовићеве речи у издању на енглеском.

Мијатовић је изнео своја предвиђања резултата у последња три кола и дошао до закључка да ће Реал на крају имати бод више од Барсе. Новинари су га питали и за неке тактичке промене у првом мечу против Јувентуса у полуфиналу Лиге шампиона (1:2).

"Ја нисам тренер. Анчелоти је бриљантни тренер и за реванш ће одабрати шта је најбоље... Имам потпуно поверење у њега јер он увек пронађе решење и због њега је Реал освојио четири трофеја у једној сезоне. Шта више човек може да тражи? Бори се да победи у свим такмичењима и не разумем критике на његов рачун", рекао је Мијатовић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи