Читај ми!

Порази Тотенхема и Саутемптона, коначно тријумф "ђавола"

Фудбалери Стоука победили су на свом терену Тотенхем са 3:0 у 36. колу Премијер лиге, али Саутемптон није успео да искористи тај пораз и избије на место које води у Европу, пошто је и он изгубио у гостима од Лестера са 2:0. Манчестер јунајтед на гостовању савладао Кристал Палас.

Тотенхем се тако задржао на шестом месту, последњем које води у Европу и има 58 бодова, један више од Саутемптона.

Њукасл је коначно прекинуо серију од осам пораза, али није успео да победи, пошто је код куће одиграо 1:1 са Вест Бромвичeм. "Свраке" се сада налазе тик изнад опасне зоне, са 36 бодова, , два више од Хала, који је у дербију зачеља изгубио од Барнлија са 1:0.

Раније данас, Сандерленд је у гостима победио Евертон са 2:0 и тако изашао из опасне зоне, јер сада има 36 бодова, колико и Њукасл.

У последња два кола Њукасл иде у госте Квинс Парк ренджерсу и дочекује Вест Хем, док Сандерленд чека Лестер и иде у госте прваку Челсију.

Манчестер јунајтед је у гостима код Кристал паласа прекинуо серију од три узастопна пораза.

"Ђаволи" су повели у првом полувремену голом Мате са беле тачке. Изједначење Паласау донео је Панчон, да би Маруан Фелаини у 78. минуту донео важна три бода чети Луја ван Гала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи