Лазовић: Чему притисци?

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић поручио је да је после разговора са потпредседником Славишом Кокезом и тренером Ненадом Лалатовићем спреман да опрости део дуга, што није био случај након претходног састанка са генералним директором Звезданом Терзићем.

"Спреман сам да опростим део дуга, уз одређене услове. Терзић ми је претио да ћу тренирати у седам ујутро, али када сам седео са осталим људима из клуба све је протекло коректно, што ме натерало да заузмем другачији став. Хоћу још једном да покажем да после свега притисци нису потребни и да желим да одем на леп начин", изјавио је Лазовић извештачу Вечерњих новости са припрема црвено-белих у Анталији.

Лазовићу у јуну истиче уговор и као слободан играч прелази у италијанску Ђенову, а Терзић је од њега затражио "договор" око дуга од 550.000 евра и смањење, како је навео, непримерене плате од 250.000 евра, како би и даље конкурисао за тим.

"Није било пријатно када ми је генерални директор саопштио услове клуба. Све је то могло на други начин да ми се презентира, као што су урадили тренер Лалатовић и потпредседник Кокеза. Нисам једини коме се дугује, али сам ја заузео став и нисам их тужио само због величине Звезде. И за то нису заслужни људи из клуба, већ моја љубав према црвено-белом", навео је Лазовић.

Он сматра да није заслужио да га после пет година у црвено-белом дресу и свега што је прошао, укључујући и тешку повреду – блате.

"Спреман сам на све и да не играм други део сезоне, ако је то добро за Звезду. Уговор нисам ревидирао, што се од мене до сада није тражило. Спомињало се да тражимо најбољи модул, како се ситуација не би даље компликовала. На крају испада да више имам новца на папиру него што сам добио за све ове године. Није ми пријатно и свако има право на своју зараду", поручује Лазовић.

Председник Звезде Светозар Мијаиловић раније је изразио наду да ће договор са Лазовићем бити постигнут у обостраном интересу и открио да је "циљ да се део дуга исплати, део пролонгира (одложи), а део отпише".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару