Читај ми!

Мијаиловић: Надамо се договору са Лазовићем

Први човек Црвене звезде, Светозар Мијаиловић, нада се да ће клуб успети да се договори са Дарком Лазовићем око ревидирања његовог уговора на обострано задовољство.

Председник фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић нада се да ће клуб успети да се договори са Дарком Лазовићем око ревидирања његовог уговора, на обострано задовољство, како би један од најбољих играча предводио црвено-беле на пролеће.

"Ревизија његовог уговора више пута је била тема наших разговора на седницама УО у протеклих шест месеци, где је разговарано како да превазиђемо тај проблем. И Лазовић и целокупна јавност је свесна да је тај дуг само један посто од укупног дуга који Црвена звезда има према својим повериоцима. Ми данас немамо 52 милиона евра, а нисмо сигурни да ће клуб толики износ новца имати у блиској будућности да би све обавезе измирио у кратком временском периоду", рекао је Мијаиловић за званични сајт клуба.

Према његовим речима дуг према Лазовићу, који тренутно износи 550.000 евра није споран и разговори са њим се обављају на исти начин као и са другим повериоцима.

"Циљ је да се део дуга исплати, део пролонгира, а део отпише, тако је и са Лазовићем, све са намером намером да повериоци буду испоштовани у складу са финансијским могућностима нашег клуба. Руководство ће учинити све да реши наслеђене проблеме и исправи грешке из прошлости како би се сачувао и стабилизовао клуб. Такође, Звезда ће искористити и све законске могућности за овакве ситуације, да би се помогло инсолвентним фирмама да се стабилизују и избегну банкрот", поручује Мијаиловић.

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић изјавио је јуче да је Лазовићева плата од 250.000 евра годишње непримерена и да она мора да се смањи.

Претходно су поједини медији објавили да је Лазовић уцењен и да уколико не прихвати ревидирање неће играти у пролећном делу сезоне, односно до истека уговора, када би као слободан играч требало да се пресели у италијанску Ђенову.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару