Лазовић остаје у Партизану!

Данко Лазовић је одбио да пређе у редове кинеског Тјанђин Теде, преноси "Спортски журнал". Овим је настављена ниска позитивних вести у вези са прелазним роком клуба из Хумске.

Тренер Партизана Марко Николић је, након лошијих резултата и, много битније, лошијих игара током прве фазе припрема – рекао да је играчко стање у српском вицешампиону алармантно.

Посебно је нагласио проблеме у задњој линији, које је свако могао да наслути када екипа прими десет голова на три утакмице (истина против ривала респектабилног квалитета и ривала који су се налазили у поодмаклој фази припрема).

Међутим, Марко Николић сада већ има разлога да буде задовољан, а са њим, наравно, и навијачи црно-белих. Прво је у Хумску стигао бугарски интернационалац Иван Бандаловски, који ће чувати десну аут линију, барем док се не опорави Мирослав Вулићевић. Онда је договорен и прелазак високог словеначког штопера Грегора Балажица.

Оно на шта је Николић такође указивао, и чега се врло отворено прибојавао, јесте и одлив фудбалера, тако карактеристичан за наша два највећа клуба. Партизан је на том пољу у овом прелазном року урадио доста. Или, можда прецизније будући да је реч о спречавању одлазака – није урадио ништа.

Није прихватио понуду за Петра Шкулетића, а успео је и да задржи Данка Лазовића. Како преноси Спортски журнал у броју од среде, српски репрезентативац је одбио понуду кинеског Тјанђин Теде, вредну више од милион долара.

Једини горући проблем у Партизану може се сажети у питање које се вероватно врзма по главама челника црно-белих: "Шта са Данилом Пантићем?" Млади Румљанин одбија да потпише нови уговор са клубом, а трансфер у Челси вредан 900.000 евра је пропао. Пантић на лето постаје слободан играч и највероватније је да ће до тада радити одвојено од екипе, што свакако није оптимално за његов развој.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи