Лазовић задовољан појачањима

Дарко Лазовић верује да се Црвена звезда добро појачала пред наставак првенства, искусним играчима који поседују неоспоран квалитет. Лазовић се нада да ће Звезда играти офанзивно и да ће навијачи уживати.

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић cматра да се његова екипа озбиљно појачала и верује да ће у другом делу сезоне играти нападачки.

"Морам да кажем да смо се озбиљно појачали. Играчи који су дошли су углавном искусни и поседују неоспоран квалитет. Мислим да ће много помоћи младијима, како на терену, тако и ван њега", изјавио је Лазовић за клупски сајт.

Звезда је у зимском прелазном року ангажовала Александра Луковића, Душана Анђелковића, Милоша Цветковића, Џошуу Паркера, Сашу Стојановића и Гболахана Саламија.

"Навијачи могу да очекују борбену и, пре свега, офанзивну Звезду, која ће нападати током целе утакмице. Надам се да ће и доста голова доћи као плод те нападачке игре", рекао је Лазовић.

Црвено-бели су у Анталији, у Турској, на другом делу припрема за пролећни део Суперлиге Србије, у којем ће покушати да надокнаде предност лидера Партизана од шест бодова.

"Дошли смо овде да наставимо са уигравањем и дизањем, како физичке спреме, тако и форме. Пред нама је шест утакмица, сви ће добити прилику и верујем да ћемо те утакмице искористити на најбољи могући начин", рекао је Лазовић.

Звезда ће у првом сусрету пролећног дела првенства играти у Нишу 21. фебруара против Радничког.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи