Харгривс: Хумелс је преспор за Јунајтед

Некадашњи фудбалер Бајерна и репрезентативац Енглеске Овен Харгривс рекао је да Манчестер јунајтед не би требало да ангажује дефанзивца Борусије из Дортмунда Матса Хумелса "јер је преспор".

Харгривс сматра да Хумелс није право решење за одбрану Јунајтеда, иако је немачки репрезентативац у последње време на мети клуба са Олд Трафорда.

"Он је централни бек са одличном контролом лопте, али мислим да не може да брани, сувише је спор. Хумелс је нова верзија Франца Бекенбауера, има одличан пас, али да сам у Манчестер јунајтеду – пре бих довео Немању Видића или Венсана Компанија", рекао је Харгривс за британски БТ спорт.

Харгривс је додао да је екипи Луја ван Гала потребан физички снажнији играч у дефанзиви.

"Хумелс је капитен Борусије, која је последња на табели у Бундеслиги. Да ли је то мера за Јунајтед? Нисам баш сигуран", поручио је Харгрвис.

Харгривс је рођен у Канади, у Калгарију, а каријеру је почео у омладинској школи Бајерна, за који је одиграо 218 утакмица, постигао 10 голова, освојио Лигу шампиона и четири титуле у Бундеслиги.

Члан Јунајтеда је био од 2007. до 2011. године и освојио је још једну Лигу шампиона и титулу у Премијер лиги, али је због бројних проблема са повредама одиграо само 39 утакмица и постигао два гола.

Након тога, лета 2011. године прешао је у Сити, али се поново тешко повредио и морао је да заврши каријеру у 31. години.

За репрезентацију Енглеске одиграо је 42 утакмице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи