Читај ми!

Лалатовић задовољан урађеним у прелазном року

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да је задовољан урађеним у прелазном року и поручио да очекује још два играча како би екипа била комплетирана. Мале су шансе да неко оствари 15 узастопних победа у првенству, поручује Лалатовић одговарајући на поруке с друге стране Топчидерског брда.

Српски шампион до сада је ангажовао Нигеријца Гболахана Саламија, десног бека крушевачког Напретка Милоша Цветковића, бивше играче клуба Александра Луковића и Душана Анђелковића, искусног везисту Сашу Стојановића, као и нападача селекције Антигве и Барбуде Џошуу Паркера.

"Могу да будем задовољан новајлијама, потребан нам је још један играч на крилу – јер имамо само тројицу, а можда и један везни. Жао ми је што се Крунић још није договорио о преласку код нас, јер постоји проблем са менаџером. Њему то не иде у прилог, у претходних шест месеци није имао велику минутажу, и поред велике жеље да дође у клуб као што је Црвена звезда", рекао је Лалатовић на стадиону "Рајко Митић" уочи поласка црвено-белих у Словенију на припреме.

Звезда ће бити 10 дана на припремама у Термама Чатеж, где ће одиграти три пријатељске утакмице против Копра, Алкарана и Толмина.

Лалатовић је повео 29 играча, али не и последње појачање Нигеријца Гболахана Саламија, који ће остати у Београду због проблема са визом.

"Жао ми је што неће бити са екипом у Словенији, радиће по посебном програму. Прикључиће нам се на припремама у Турској", навео је Лалатовић.

Он је додао да још не зна да ли је његова екипа јача у односу на почетак сезоне.

Лалатовић се осврнуо на изјаву тренера Партизана Марка Николића, који је прокоментарисао најављен поход вечитог ривала на 15 победа у наставку шампионата.

"Никада нисам то рекао и обећао, већ да ће моји играчи дати све од себе како би то остварили. Ко још може да обећа 15 победа, покушаћемо то да остваримо, иако ће бити много тешко", рекао је Лалатовић.

Тренер црвено-белих је потврдио да Дарко Лазовић преговора са Ђеновом, али и да је уверен да ће се крилни нападач максимално залагати у последњих шест месеци уговора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи