Читај ми!

Агуеро у (не)могућој мисији – доводи Месија у Сити?!

Навијачи Барселоне страхују да ће Лео Меси напустити клуб, што је Аргентинац најавио као могућност. Број клубова који би могли да приуште Месија је, свакако, мали. Један од оних који то могу јесте сигурно Манчестер Сити. А најбољи играч "грађана" Серхио Агуеро обећава да ће покушати да наговори пријатеља да му се придружи у Манчестеру.

Фудбалер Манчестер Ситија Серхио Агуеро рекао је да ће покушати да наговори саиграча из репрезентације Аргентине Лионела Месија да му се придружи у енглеском тиму.

"Биће тежак задатак убедити Месија да напусти Барселону, али покушаћу. Мислим да би најбољи играчи света требало да играју у Премијер лиги и надам се да ћу имати утицај на њега", рекао је Агуеро, преноси Скај спорт.

Меси је недавно наговестио да би на лето могао да напусти каталонски клуб, а као потенцијални купци спомињу се Манчестер Сити и Пари Сен Жермен, који имају финансијску моћ како би испунили високе захтеве.

Шпански медији преносили су да је Меси незадовољан радом управе клуба због одрађеног прелазног рока, али и проблема са шпанским властима око пореза.

Меси је целу каријеру провео у Барселони, одиграо је 443 утакмице и постигао 371 гол.

Са каталонски тимом освојио је шест титула у Примери, три Лиге шампиона, два Купа краља, шест Суперкупова Шпаније, два Уефа Суперкупа и два светска клупска првенства.

Аргентински нападач четири пута узастопно је добијао награду за најбољег фудбалера света, од 2009. до 2012. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи