Читај ми!

Николић: Сви су видели шта се дешавало

Тренер Партизана Марко Николић демантовао је оптужбе да је провоцирао публику и вређао судије током првенствене утакмице Суперлиге Србије на гостујућем терену у Новом Пазару.

Меч на веома лошем терену обележили су бројни инциденти домаћих навијача. Већ у 10. минуту Николић је погођен петардом у груди, после чега је уследио троминутни прекид, тренер црно-белих потом је у више наврата вређан са трибина, а у последњих 20 минута добио је црвени картон због приговора судији после поништеног гола Владимира Волкова због офсајда.

"Срећом, био је ТВ пренос и сви су видели шта се дешавало. Чули сте шта се скандирало на трибинама, видели сте шта су све радили, једна секунда је недостајала да сада разговарате са инвалидом. Нисмо имали подршку навијача, па кад нема њих, хајде сада да тренер буде негативац. Сви су лоши, само је на трибинама Новог Пазара све у реду", рекао је Николић.

Тренер црно-белих додао је да арбитри нису били дорасли утакмици каква је била у Новом Пазару, где из безбедносних разлога није било дозвољено присуство навијача београдског клуба.

"Ако је неко оптужио Партизан за хаос у којем је био жртва, онда смо у огромној моралној кризи. Оно што је остало од мог сакоа поклонио сам судији Глођовићу, који није дорастао оваквој утакмици. Када те погоди петарда у главу, разнесе ти џемпер или не дај боже неки део тела, а добије се искљуцење за приговор, шта да се каже. Судија није знао да контролише утакмицу, а амбијент у Пазару није био леп", казао је, између осталог, Николић.

Генерални секретар ФК Нови Пазар Реџеп Кораћ изјавио је после меча против Партизана да је скоро све протекло у најбољем реду, осим неколико испада појединаца за које је од полиције затражено да буду пронађени и процесуирани.

Кораћ је, међутим, оптужио Николића да је од самог почетка меча провоцирао и публику и судије, са којима је наводно покушао и физички да се обрачуна.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи