Читај ми!

Лалатовић задовољан победом, не и игром

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да није задовољан игром против ОФК Београда, већ само резултатом и да његова екипа у наставку шампионата мора много боље.

"Не могу да будем задовољан игром, само резултатом, били смо смушени иако смо почели како се само пожелети може. У следећој утакмици морамо много боље. Младост није изговор, Звезда мора много боље", рекао је Лалатовић новинарима на стадиону Звезде.

Лалатовић је истакао да је поносан што је против ОФК Београда играло неколико играча који су поникли у Црвеној звезди.

"Та деца вреде, треба их истрпети пошто ће бити осцилација. Уживам када на терен истрче четворица или петорица фудбалера који су поникли у Звезди", рекао је он.

Уместо стандардног Александра Ковачевића на позицији задњег везног играо је Марко Грујић.

"Желео сам да дам шансу Грујићу који је феноменално тренирао и он је показао да Звезда мора да рачуна на њега у наредном периоду", рекао је Лалатовић.

Тренер ОФК Београда Дејан Ђурђевић рекао је да се његова екипа представила у лепом светлу.

"Немам много разлога да будем незадовољан, иако не могу да будем апсолутно задовољан јер смо изгубили. Ова млада и полетна екипа се представила у лепом светлу", рекао је Ђурђевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи