Читај ми!

Николић: У Лондон на надигравање и уживање

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да његов млади тим има још једну прилику за доказивањем против Тотенхема и поручио да црно-бели не путују са белом заставом у Лондон. Утакмица 5. кола Тотенхем - Партизан игра се у четвртак од 21.05 на стадиону Вајт Харт Лејн у Лондону.

Први сусрет два клуба у Београду завршен је без голова, а тренер Партизана очекије да ће и тај резултат допринети доброј атмосфери.

"Велико је задовољство играти Лигу Европе у колевци фудбала, амбијент на стадиону ће сигурно мотивисати фудбалере и то је нова прилика за ново доказивање против једног од најбољих клубова Премијер лиге. Тотенхем ће имати мотив да покаже да меч у Београду није био реалан однос снага, а ми да поновимо ту партију", рекао је Николић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Тренер црно-белих очекује сличан меч као у првој утакмици, где је Тотенхем играо у комбинованом саставу.

"Противник има квалитетан тим, али су после меча у Београда ушли у проблеме и сада полако подижу форму. Они су највероватније обезбедили пласман у другу рунду и очекујем да ће играти слично као у Хумској. Ко год да буде играо, биће то веома јак састав. Биће ово још једна прилика за уживање и мислим да неће недостајати тензије", рекао је Николић.

Меч у Београду обележили су навијачи Партизана који су на јужној трибини развили увредљив транспарент, па је тренер Партизана прокоментарисао и то недолично понашање.

"То је била неопрезна парола, али ми нисмо антисемити, наша историја нас не води у том правцу и очекујем да све протекне у добром тону", поручио је Николић.

Николић је истакао да је задовољан досадашњим учинком тима, али да не сматра да је направљен велики успех, јер још има доста да се игра, посебно у националном купу и првенству.

"Мали људи се задовољавају малим циљевима, јесењу титулу још нисмо освојили, али смо близу. Ипак она значи само на моралном плану, јер се за њу не добија пехар и не иде се у Лигу шампиона. Имамо права да будемо делимично задовољни, посебно јер имамо добре резултате у континуитету и играчи са поносом носе дрес Партизана", рекао је Николић.

Он је додао да је екипа изнад актуелне клупске ситуације, али и стања у коме се налази српски фудбал.

"Тим је превазишао проблеме, највеће заслуге за то иду на рачун фудбалера, али не желим да их хвалим и правим од њих хероје. Имамо добру атмосферу, која не може лако да се поремети", рекао је Николић.

Партизан је последњи у групи Ц са само једним освојеним бодом, Тотенхем и Бешикташ су на деоби првог места са осам бодова, док Астерас има четири.

Утакмица 5. кола Тотенхем - Партизан игра се у четвртак од 21.05 на стадиону Вајт Харт Лејн у Лондону.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи