Лалатовић: Не могу да утичем на крађу

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да је његова екипа покрадена на утакмици против Радничког 1923 у српском првенству.

"Нећу да се бавим спорним ситуацијама, офсајд је био чист, милион одсто, и ви сте то боље видели и од мене. Не могу да утичем на крађу", пренео је клупски сајт Лалатовићеве речи после утакмице.

Звезда је као гост у Крагујевцу играла нерешено без голова са Радничким, у утакмици 13. кола Супер лиге Србије.

"Такође, не могу да замерим мојим играчима да нису хтели. Јесу, много су се трудили, са играчем мање смо били много бољи од Радничког и нападали смо и стварали шансе", додао је Лалатовић.

Тренер црвено-белих је критиковао свог колегу са клупе противника Нешка Миловановића, за којег је рекао да је тражио од својих играча да се "ваљају по терену".

"Ја не могу да уђем у терен и постигнем гол. Не разумем Раднички и њиховог тренера, који, иако имају играча више, на свом терену не желе да нападну и победе, већ се бране, док им тренер тражи да се ваљају по терену и инсистира од голмана да добије жути картон како се не би играло", казао је Лалатовић.

Он је оценио да ни Звезди ни Радничком освојен бод не значи много.

"Био сам тренер Пролетера, Вождовца и Напретка, и никада нисам тражио од својих играча да не нападају противника, поготово са играчем више. Зато нам је фудбал ту где јесте и сматрам да је то срамота за тренерску професију", рекао је Лалатовић.

Звезда после ремија има 28 бодова, три мање од водећег Партизана, који ће своју утакмицу 13. првенственог кола играти у недељу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи