Читај ми!

Сигурна победа Партизана

Партизан–Торшавн 3:0 (крај). Партизан успешно започео борбу у квалификацијама за Лигу шампиона, сигурном победом над Торшавном. Два гола Данка Лазовића и један Петра Шкулетића довољни за миран пут на далека Фарска Острва.

Фудбалери Партизана сигурном победом од 3:0 започели су овогодишњу кампању у Лиги шампиона. Противник, екипа фарског Торшавна, није била жилав залогај за изабранике Марка Николића, па се очекује да црно-бели у реваншу неће имати превише проблема да сачувају остварену предност.

А све је било много лакше захваљујући раном поготку Данка Лазовића још у 13. минуту утакмице. Корнер је извео Дринчић, Грбић пребацио лопту на другу стативу, а Лазовић ју је само убацио у мрежу Фарана.

До полувремена није било голова, а ни изгледнијих прилика црно-белих. Велика борба водила се на средини терена, црно-бели су више имали лопту у свом поседу, али су очигледне биле последице недавно завршених припрема.

У наставку је Партизан стигао до још два поготка и сигурне победе пред реванш за седам дана.

Поново је Лазовић био сналажљив у петерцу Торшавна, пошто је претходно Шкулетић погодио само пречку. Већ тада, у 64. минуту, било је јасно да ће Партизан забележити победу.

Петар Шкулетић постигао је трећи погодак за црно-беле у 71. минуту. Овога пута асистент је био Лазовић, а Шкулетић је главом савладао солидног голмана Гестсона.

Мора се признати да Партизан није бриљирао, али је успео да постигне три поготка, а притом не дозволи противнику иоле озбиљнију прилику пред голом Лукача.

Реванш меч се игра за седам дана на Фарским Острвима, а црно-бели могу већ да размишљају о имену наредног противника, који ће сигурно бити много тежи за српског вицешампиона.

Овако је протекла прва Партизанова утакмица у сезони:

22.33 - Истекао је 90. минут утакмице. Играће се још четири минута надокнаде времена.

22.26 - Последња измена у тиму Партизана, уместо двоструког стрелца Лазовића у игри је Никола Нинковић.

22.15 - Друга измена у екипи Партизана, уместо Данила Пантића у игри је Саша Илић, који одмах преузима капитенску траку од Војислава Станковића.

22.14 - ГОООООЛЛЛ! Партизан води са 3:0, овога пута Лазовић је у улози асистента, а Петар Шкулетић главом постиже први погодак у новој сезони.

22.07 - ГОООООЛЛЛ! Нови погодак Данка Лазовића, Партизан води са 2:0. Претходно је пречку погодио Шкулетић, а на одбијену лопту налетео Лазовић и закуцао је у мрежу Фарана.

21.57 - Прва измена у тиму Партизана у 54. минуту. Уместо Петра Грбића у игри је млади Андрија Живковић.

21.48 - Почиње друго полувреме на стадиону Партизана...

21.31 - Полувреме, Партизан - Торшавн 1:0.

21.15 - Прошло је пола сата игре у Хумској. Партизан доминира, али без опаснијих прилика пред голом гостију. С друге стране, Фарани су врло мало показали у првих 30 минута меча.

20.59 - ГОООООЛЛЛ! Партизан од 14. минута води са 1:0. Дринчић је извео корнер, Грбић пребацио лопту на другу стативу, где се одлично снашао Данко Лазовић и довео црно-беле у вођство.

20.45 - Почела утакмица на стадиону у Хумској, Партизан против Торшавна.

Састави тимова:

Партизан: Лукач, Вулићевић, Станковић, Трајковић, Петровић, Брашанац, Грбић, Дринчић, Пантић, Лазовић и Шкулетић.

Торшавн: Гестсон, Дос Сантос, Холм, Јох. Давидсен, Јог. Давидсен, Ватнсдал, Бенјаминсен, Миритсен, Јоенсен, Јенсен, Едмундсон.

Главни судија меча је Свен Бинделс из Луксембурга. 

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи