Читај ми!

Играч крагујевачког Радничког на Звездином северу!

Фудбалер крагујевачког Радничког навијао на Звездином северу! Да, и то се десило, за време 146. "вечитог дербија". Млади Никола Ковачевић је том приликом приведен и провео је ноћ у полицији, а навијачи Радничког му све то нису опростили.

Помало бизарна спортска вест стиже нам из Крагујевца - фудбалер Радничког је ухапшен јер је на "вечитом дербију" палио бакље са осталим навијачима Црвене звезде.

Фудбалер Радничког из Крагујевца, двадестогодишњи Никола Ковачевић био је ухапшен на 146. "вечитом дербију".

Незванично, према причи која кружи крагујевачком чаршијом, учествовао је у недерима на Звездином северу, где су се налазиле "делије" и где је запаљено много бакљи!

Та вест се дуго крила од јавности јер се Крагујевчани грчевито боре за опстанак, али они који о томе нису хтели да ћуте јесу навијачи Радничког, пише Спортски журнал.

Када су сазнали шта се догодило, навијачи су истакли да је талентовани Ковачевић непожељан у клубу.

"Да, тачно је да сам био на дербију, само нисам био на северу, како се прича... Био сам повређен и нисам могао да играм против Војводине", рекао је Ковачевић за Журнал.

"Јесте, приведен сам, али зато што сам ушао на терен да помогнем једној девојчици која се нашла на атлетској стази", објаснио је млади фудбалер.

"После тога, провео сам неко време у полицији. Јавили су мом оцу да сам приведен, одмах је узео адвоката и то је решено. Признао сам све, како би ме пустили", рекао је он.

Да ли мислите да ћете због тога имати проблем са навијачима Радничког?

"Већ имам. Велики проблем. Певали су ми увредљиве песме (на утакмици) против Чукаричког у Београду", открива Ковачевић.

За крај, он се извинио навијачима у Крагујевцу.

"Извињавам се свим навијачима Радничког из Крагујевца. У суботу ћу их обрадовати! Узимамо три бода против Јавора", поручио је Ковачевић, у нади да ће га тренер Драгољуб Беквалац ставити у тим.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару