Сумрак фаворита у Примери!

Чета Дијега Симеонеа добила је неке веома важне мечеве ове сезоне, али би сада све то могло да буде узалуд јер су поражени када то није смело да се деси. Леванте је био бољи од Атлетика резултатом 2:0. Срећом по њих, Реал је једва извукао бод против Валенсије, о то голом петом Кристијана Роналда.

Фудбалери Атлетико Мадрида поражени су од Левантеа са 0:2 у 36. колу шпанске Примере. Леванте је повео у 7. минуту утакмице, аутоголом Филипеа, а коначан резултат поставио је Давид Барал у 69.

Атлетико Мадрид је и поред овог пораза задржао лидерску позицију у Примери.

Дијего Симеоне, у складу са оним на шта смо иначе навикли, имао је врло занимљиво виђење ситуације у којој се сада његов тим нашао.

„Пораз је најбоља ствар која је могла да нам се деси. Он нас води у три недеље јаког тренинга и изражених емоција. Ово је идеалан моменат за моје играче, очекујем да имамо сјајне три недеље. Прво финале нас очекује у дуелу са Малагом", рекао је Симеоне.

Сумрак фаворита у овом колу шпанске Примере употпунио је Реал Мадрид. Фудбалери "лос бланкоса"играли су на свом терену нерешено, 2:2, са Валенсијом у 36. колу Ла Лиге.

Гости су повели у финишу првог полувремена голом Жеремија Матијеа у 44. минуту, а изједначење краљевском клубу донео је Серхио Рамос у 59. после асистенције Кристијана Роналда.

Ново вођство Валенсији донео је Данијел Парехо шест минута касније, и деловало је да ће то бити и коначан резултат, али је Реал у судијској надокнади времена успео да изједначи, голом Кристијана Роналда.

Реал Мадрид је после овог ремија остао на трећој позицији у шпанском првенству са 83 бода, што је три мање од другопласиране Барселоне и пет од лидера Атлетико Мадрида који има и утакмицу више.

Валенсија је тренутно осма са 46 бодова, и изгубила је све шансе да се наредне сезоне надмеће у европским такмичењима. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару