Стојановић: Дигли смо се после пораза у дербију

Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је после важне победе против Рада да је његов тим успео да се дигне након пораза у вечитом дербију од Партизана.

Црвено-бели су савладали "грађевинаре" са 2:0 и направили крупан корак ка освајању титуле првака Србије.

"Била је ово чврста, агресивна утакмица, вођена је велика борба на сваком делу терена. Након занимљивог првог полувремена ми смо у наставку пружили максимум за победу. Смогли смо снаге да после пораза у дербију освојимо три важна бода", изјавио је Стојановић након меча. Он је навео да је поводом дербија ове недеље много разговарао са играчима.

"Сви знамо да је титула највећи мотив, па сам много причао са играчима ове недеље. Схватили су у каквој ситуацији се налазимо, дигли су се и изборили драгоцену победу. Сваки следећи корак приближава нас циљу", казао је Стојановић.

Тренер Рада Стеван Мојсиловић одао је признање црвено-белима на успеху и пожелео им да освоје титулу.

"Задовољан сам игром свог тима и претрпели смо частан пораз. Окрећемо се борби за опстанак, имамо реалне шансе, играмо поштено, и надам се да ће нас виша сила наградити", изјавио је Мојсиловић.

Он се критички осврнуо на коментар тренера Партизана Марка Николића, који је уочи меча наводно рекао "да ће укаљати углед клуба уколико изведе резервни састав против Црвене звезде".

"Дошао сам у Рад да вадим кестење из ватре, у клуб који је он упропастио. Осим нас, упропастио је Војводину и Партизан, што показују резултати, а од почетка пролећног дела сезоне напада судије и делегате, не бави се својим послом. Нека се Николић спусти на земљу. Тај ћелави препотенко је тренерска превара. Сушта је супротност Стојановићу, који је окренут свом тиму и послу, издржао је много тога и Бог ће га наградити", поручио је Мојсиловић.

Црвена звезда у 28. колу гостује код ужичке Слободе, а Рад дочекује екипу Доњег Срема.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару