Читај ми!

Борусија победила Мајнц, Јојић стрелац

Милош Јојић постигао први гол на мечу у победи Дортмунда надМајнцом 4:2. Бајерн сигуран у Брауншвајгу (2:0), преокрет Фрајбурга против Борусије из Менхенгладбаха.

Фудбалери Борусије Дортмунд савладали су данас код куће екипу Мајнца са 4:2, а стрелац водећег поготка за "милионере" био је српски репрезентативац Милош Јојић.

Овом победом Борусија је осигурала директно учешће у Лиги шампиона следеће сезоне, док је Мајнц остао седмопласирани на табели.

Бајерн Минхен рутински је славио у Брауншвајгу (2:0), Аугсбург и Херта одиграли су без голова (0:0), а Фрајбург је после преокрета славио против Борусије Менхенгладбах (4:2).

Фудбалери Волфзбурга победили су Хамбург са 3:1. Волфзбург је до вођства дошао у раном делу утакмице, голом Ивана Перишића у другом, а на 2:0 повећао је Кевин Де Брујне у 42. минуту.

На старту другог полувремена Волфсбург увећава своју предност на 3:0, голом Ивице Олића у 49, а коначан резултат поставља фудбалер Хамбурга, Иво Иличевић у 58. минуту.

Хамбург је овим поразом додатно угрозио опстанак у Бундеслиги, пошто се налази на 16. месту са 27 бодова, док је Волфсбург четврти са 53, и у борби је за позицију која директно води у Лигу шампиона наредне сезоне.

Резултати 31. кола:

Борусија Дортмунд - Мајнц 4:2 (Јојић 6, Левандовски 18, Пишчек 56, Ројс 79. пенал - Оказаки 14, 53)

Ајнтрахт Брауншвајг - Бајерн Минхен 0:2 (Пизаро 75, Манџукић 86)

Аугсбург - Херта Берлин 0:0

Фрајбург - Борусија Менхенгладбах 4:2 (Мехмеди 51, 87, Сорг 71, Дарида 72 - Херман 10, Крамер 89)

Вердер Бремен - Хофенхајм 3:1 (Баргфреде 18, Гарсија 78, Петерсен 90+2 - Воланд 3)

Хамбургер - Волфсбург 1:3

У недељу се састају Нирнберг - Бајер Леверкузен и Штутгарт - Шалке.

Табела: Бајерн Минхен 81 бод, Борусија Дортмунд 64, Шалке 58, Бајер Леверкузен 51, Волфсбург 53, Борусија Менхенгладбах 49, Мајнц 47, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару