Читај ми!

Зечевић: Дуг далеко мањи од пет милиона

Генерални секретар Фудбалског клуба Црвена звезда Миодраг Зечевић рекао је да је оптимиста када је у питању добијање лиценце Уефе за наредну сезону и поручио да црвено-бели не дугују много новца. Цифра је далеко мања од пет милиона евра, колико су објавили поједини медији. Неће бити организованог одласка навијача у Нови Пазар.

Финансијско контролно тело Уефе недавно је утврдило да је Звезда прекршила правила финансијског фер-плеја због дуговања према клубовима и запосленима на дан 30. септембра 2013. године.

"Не може тачно да се израчуна колико дугујемо, јер је документација коју смо добили од Уефе обимна. Наш одговор ће уследити до 23. априла, али је у овом тренутку реч о релативно малој количини новца. Видим решење, мониторинг траје три године и морамо да га ухватимо. Оптимиста сам и цифра је далеко мања од пет милиона евра, колико су поједини медији објавили", рекао је Зечевић новинарима на Маракани.

Он је додао да ће се у наредних неколико дана више знати која је цифра у питању.

Зечевић је рекао да навијачи нису показали иницијативу да бодре екипу на првенственом мечу у Новом Пазару.

"Што се тиче утакмице са Пазаром, ми нисмо имали иницијативу навијача да клуб организује посету тој утакмици. У складу с тим, ми нисмо ни почели то организовање, јер иницијативе није било. Нама би било драго да Звездиних навијача буде на свакој утакмици, па и у Новом Пазару, у што већем броју, али ја на то не могу да утичем", рекао је Зечевић новинарима на Звездином стадиону.

На стадиону у Новом Пазару, због процене да им се не може гарантовати безбедност, неће бити навијача Црвене звезде, односно клуб их неће организовано водити иако је домаћин за њих одобрио 400 улазница. Зечевић је казао да Звезда од Новог Пазара није ни тражила те улазнице.

"Да сам имао иницијативу навијача да путем клуба организујемо одлазак, ја бих се обратио клубу који организује меч да ми достави карте", додао је Зечевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару