Читај ми!

Звезда без Нинковића против Јавора

По многима најбољи фудбалер Црвене звезде Милош Нинковић највероватније ће пропустити пролећну премијеру против Јавора у суботу. Нинковић је добио јак ударац на припремном мечу против Смедерева и мораће да паузира најмање седам дана.

Звездин везни фудбалер Милош Нинковић највероватније ће прескочити прву утакмицу пролећног дела првенства против Јавора због јаког удараца у колено који је задобио на мечу са Смедеревом за викенд.

Луцидни везни фудбалер је у 36. минуту генералне пробе против прволигаша из Ђурђевог града, добио јак ударац у колено и напустио терен.

Прегледима је утврђено да је популарни Нине ипак задобио повреду лакше природе, због које ће одсустовати са терена недељу дана.

Оно што може да радује навијаче црвено-белих јесте информација да ће Нинковић бити спреман за тешко гостовање у Јагодини 1. марта. 

Њега ће на пролећној премијери највероватније заменити опорављени Дарко Лазовић, који је у припремном периоду показао да ће бити највеће Звездино појачање у борби за титулу.

Утакмица између Црвене звезде и Јавора из Ивањице игра се у суботу 22. фебруара на београдској Маракани, са почетком у 18 часова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи